The project is a two-floor double house extension aligned vertically above an existing one-storey residence. Its form and function is a result of the restricted building code regulations combined with the fact that the permitted area and height had to be equally divided to two family members. On the street elevation, where the verandas and main living area are organized, the curved roof creates an atrium between the two levels of the new homes.

__Private Residency - House Extension in Papagou '14

Status: Permission granted

Location: Papagou - Athens, Greece

Area: 260.00 sq. m.

Year: 2014

Credits: Katerina Sirouni  

facebook - ksirouni.com
LinkedIn - Katerina Sirouni

 

                             © 2013 KSirouni.architects - All rights reserved.

Greek Property Newsleter Sign-Up
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now